26d' Octubre de 2016
Seu
Inaugurem el futur!
28/04/2009
La Fundació CatDem va inaugurar ahir al vespre la seva nova seu al carrer de Casp, 80 de Barcelona, a l'antic despatx de la casa de sedes de la família Vilumara.

Durant l'acte, els discursos del president de la Fundació CatDem, Joaquim Ferrer, del director, Agustí Colomines, i del  secretari general de CDC, Artur Mas, van destacar la forta simbologia del trasllat de la Fundació a aquest espai tan emblemàtic de la història catalana.

Cal recordar que la reforma del nou local s'ha dut a terme respectant alguns dels elements que continuen testimoniant el pas de la nissaga Vilumara pel local, com són les antigues columnes, els reixats de la calefacció o la reixa de ferro forjat de les vidrieres, en forma de teler, obra de Joan Bergós, ajudant i millor amic d´Antoni Gaudí. Vam voler inaugurar el futur amb els peus ben arrelats en la història d'èxit de la Catalunya industrial i popular.

Durant la vetllada es van poder escoltar missatges de suport o salutació de diferents representants polítics com Juan María Atutxa, Pere Mayor, Jürgen Wickert, Juan José Ibarretxe o Jordi Pujol.  De la mateixa manera, també es van exposar els textos escrits per a l'ocasió de Patricia Gabancho, Marta Pessarrodona, Melcior Comes, Vicenç Villatoro i Sam Abrams, que pots llegir clicant aquí.
« tornar
Comentaris
CLI_WritesComment CLI_WritesComment
* Camps obligatoris