23d' Octubre de 2016
IMG: Article Toni Aira
La Chacón més ni-ni
28/02/2013 Toni Aira
"Barack Obama va recuperar per a la seva cerimònia de presa de possessió (la primera i la segona) un detall que John F. Kennedy va estrenar en el seu dia: la lectura d'uns versos per a l'ocasió, de la mà d'un poeta. El passat mes de gener l'elegit va ser Richard Blanco. Un dels seus pocs predecessors en aquest especial honor, en la presa de possessió de Bill Clinton l'any 1993, havia estat Maya Angelou, poetessa i activista pel drets civils. Una artista amb un munt d'altres registres, com l'actoral o el musical, que entre moltes altres ha deixat per als llibres de cites una que dimarts, en topar-me-la, em va recordar na Carme Chacón: "La gent oblidarà allò que vas dir, la gent oblidarà què vas fer, però la gent mai no oblidarà com els vas fer sentir". Molt encertat i aplicable als aspirants a liderar, en política i en general a la vida". [...]

Podeu llegir tot l'article de Toni Aira publicat al diari El Singular Digital clicant aquí

« tornar
Comentaris
CLI_WritesComment CLI_WritesComment
* Camps obligatoris